blixtens trafiskola ab

MC – A1, A2, A

MC – A1, A2, A

Vill du ta MC körkort? 

Vårt mål är att ge dig en rolig och effektiv mc-utbildning som både räcker för att klara körkortsprovet och för att köra säkert resten av ditt liv som motorcyklist. Att köra motorcykel innebär en fantastisk frihetskänsla och en stor gemenskap med andra motorcyklister.

Vi utbildar på samtliga behörigheter:

A1, lätt MC – åldersgräns 16 år
A2, begränsad MC - åldersgräns 18 år (endast körprov för den som redan har A1).
A, tung MC - åldersgräns 24 år eller 20 år för den som har haft behörigheten A2 i minst två år (endast körprov för den som redan har A1 eller A2).

 


Hur många körlektioner du behöver innan du är redo för uppkörning är väldigt individuellt. Vissa övningskör mycket privat medan andra väljer att endast köra på trafikskolan.
Vilka behov och förutsättningar du än har hjälper vi på Blixtens dig att bli en trygg förare som kan lösa de situationer som uppstår i trafiken på ett smidigt och naturligt sätt.
Att köra motorcykel är det roligaste som finns och är en obeskrivlig frihetskänsla. 

Du som ska ta MC-körkort kan själv välja vilken utbildningsväg som du vill ta. Du kan välja att övningsköra hemma med din handledare och kolla av dina kunskaper på trafikskolan eller köra mer intensivt på trafikskolan med våra MC-lärare. I vår körutbildning ingår momenten säkerhetskontroll, manövrering, bromsning och körning i trafik.

Personlig skyddsutrustning finns att hyra för en kostnad av 100 kr per gång.
Innan teoriprov och uppkörning måste du ha genomgått Riskutbildning 1 och 2.

KONTAKTA OSS

Skicka gärna mail till oss om förfrågningar.
TEL 054-454 07 00
E-POST kontor@blixtens.se

Följ oss på sociala medier!